Verzekersnel logo
Stuur een e-mail
088 - 7373 180
Thuiswinkel waarborg

Autoverzekeringen

Je hebt een auto en wilt er onbezorgd mee rond kunnen rijden. Daarom is het belangrijk een passende dekking te kiezen.

Hoofddekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Deze verzekering is verplicht volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Wij betalen schade die je met je auto aan anderen toebrengt. Ook betalen wij schade doordat lading van je auto is gevallen. En schade door een aanhanger die aangekoppeld is of losgeraakt is van je auto. Bij een WA-verzekering heb je geen eigen risico.
WA + Beperkt Casco
Met WA + Beperkt Casco heb je niet alleen een WA-verzekering. Wij betalen ook voor schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld schade door storm, hagel, brand, diefstal, inbraak, ruitbreuk, overstroming of een aanrijding met een loslopend dier. Voor de schade aan je eigen auto geldt een eigen risico.
WA + Volledig Casco
WA + Volledig Casco is de meest uitgebreide verzekering voor je auto. Wij betalen voor dezelfde schade als bij WA + Beperkt Casco. Daarnaast betalen wij voor schade door bijvoorbeeld een botsing, omslaan of van de weg raken. Bij deze verzekering krijg je ook gratis vervangend vervoer bij een ongeval. Voor de schade aan je eigen auto geldt een eigen risico.
Dekkingsoverzicht
  WA verzekering Beperkt Casco Volledig Casco
Schade aan personen € 6.000.000 € 6.000.000 € 6.000.000
Schade aan andermans spullen € 2.500.000 € 2.500.000 € 2.500.000
Brand
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel, overstroming
Aanrijding
Slippen en omslaan
Te water raken
Vandalisme

Aanvullende verzekerd

Naast een WA, Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering voor je auto kun je ervoor kiezen om dit uit te breiden met een aanvullende dekking. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen.

Ongevallenverzekering voor Inzittenden
Stel, je raakt als bestuurder van een auto betrokken bij een verkeersongeval. De inzittenden van de auto raken blijvend invalide. Of overlijden zelfs. De ongevallenverzekering inzittenden keert dan een vast bedrag uit aan de inzittenden of nabestaanden. Het maakt niet uit wie schuld heeft.
Schadeverzekering voor inzittenden
Bij deze verzekering betalen wij de werkelijke kosten van de persoonlijke schade die jij of je passagiers oplopen bij een verkeersongeval. Het gaat dan om: kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan de persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wij betalen is € 1.000.000,-
Pechhulp
Hulpverlening bij schade en ongevallen is gratis. Wil je ook hulpverlening bij autopech onderweg, zoals een lekke band? Met onze pechhulp krijgt je direct deskundige hulp. Ook in je eigen woonplaats (keuze). Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, brengen wij je auto naar een hulpdienst in de buurt of naar een ander adres in Nederland. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jij en jepassagiers op uw bestemming komen.
Verhaalsrechtsbijstand
Raakt je buiten uw schuld betrokken bij een ongeval?
Dan moet je jouw persoonlijke schade zelf terugvragen aan de tegenpartij. Dat kan erg lastig zijn. Heeft u een verhaalsrechtsbijstandverzekering, dan nemen onze deskundigen dit van je over.
Zo nodig schakelen wij een advocaat in.
Wij betalen de kosten, ook de rechtskosten bij bepaalde strafzaken. Deze verzekering geldt ook voor je passagiers.