Verzekersnel logo
Stuur een e-mail
0541 - 571 115
Thuiswinkel waarborg

Privacy

Privacy Statement

VerzekerSnel.nl hecht veel belang aan het beschermen van de persoonsgegevens van haar klanten en bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van de website worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. VerzekerSnel.nl houdt zich dan ook aan de geldende regelgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. VerzekerSnel.nl is onderdeel van Agentura B.V. en is bekend bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag, onder het nummer: M1338487.

VerzekerSnel.nl zal alleen aan derden gegevens ter beschikking stellen wanneer de wet dit voorschrijft, in het geval van (een vermoeden van) fraude, in het kader van de door u aangevraagde offerte dan wel af te sluiten verzekering of door u afgesloten verzekering. Indien u als bezoeker besluit om zich te registreren en/of informatie achter te laten op deze internetsite, dan stemt u in met het gebruik van deze gegevens in overeenstemming met deze privacy bepalingen.

Hoe en wanneer wordt informatie verzameld?

VerzekerSnel.nl verzamelt informatie over u op het moment dat u zich registreert op onze website. Als we informatie vragen die noodzakelijk is voor het kunnen aanbieden van de producten is dit als zodanig herkenbaar gemaakt. Daarnaast verzamelen we automatisch gegevens als u onze website bezoekt.

Verwerking informatie op een geaggregeerd niveau

De informatie wordt op een geaggregeerd niveau (niet herleidbaar tot een individu) door VerzekerSnel.nl gebruikt als hulpmiddel bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, alsmede als middel om gebruikersprofielen op te stellen en het gebruik van de website vast te stellen.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die zijn opgeslagen in de browser van de gebruiker. VerzekerSnel.nl maakt gebruik van cookies op haar eigen website. Wij doen dit om de website voor u gebruikersvriendelijker te maken en zo beter aan te sluiten op uw wensen. Een speciale cookie zorgt ervoor dat onze website u herkent als u de volgende keer de website bezoekt. Er worden geen gegevens over u gedeeld en ook uw IP-adres wordt geanonimiseerd.

Hebt u bezwaar tegen het gebruik van cookies, dan kunt u deze in uw browser uitschakelen. Het weigeren van cookies kan tot gevolg hebben dat u, wanneer u de website van VerzekerSnel.nl bezoekt, bepaalde informatie niet kunt ontvangen en/of gedeelten van de website niet kunt bezoeken.

Inzage en wijzigingen

U hebt recht op inzage in de informatie die VerzekerSnel.nl over u bewaart, alsmede om uw persoonsgegevens in onze bestanden aan te vullen, te wijzigen of te laten verwijderen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@verzekersnel.

Links naar andere websites

Op de website treft u eventueel links aan naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan VerzekerSnel.nl geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang met uw gegevens door die derden. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen over privacybeleid Verzekersnel

Hebt u vragen over uw persoonlijke gegevens en/of over de werkwijze van VerzekerSnel.nl op het gebied van privacy, neemt u dan contact op met VerzekerSnel.nl via info@verzekersnel.

Wijzigingen door VerzekerSnel

Hebt u vragen over uw persoonlijke gegevens en/of over de werkwijze van VerzekerSnel.nl op het gebied van privacy, neemt u dan contact op met VerzekerSnel.nl via info@verzekersnel.