Verzekersnel logo
Stuur een e-mail
088 - 7373 180
Thuiswinkel waarborg

Formulieren

 • Verzekersnel.nl informeert u graag over de dienstenwijzer die is opgesteld door belangenorganisaties uit de financiële dienstverlening en is bedoeld om de relatie tussen u en Verzekersnel.nl volledig doorzichtig te maken. In de Wet op het financieel toezicht zijn eisen gesteld aan de wijze waarop financiële dienstverleners consumenten (klanten) dienen te informeren. De dienstenwijzer schrijft voor aan welke punten minimaal aandacht besteed moet worden in de voorlichting aan en advisering van consumenten.

  Voorlichting

  Verzekersnel.nl hecht belang aan een juiste en adequate voorlichting aan haar cliënten. Deze dienstenwijzer onderschrijven wij dan ook volledig. Hier leest u precies hoe onze dienstverlening is opgebouwd en wat u van ons mag verwachten. Hier staat echter tegenover dat wij ook iets van u verwachten. Wat dit is, zal hierna voor u uiteen worden gezet.

  Contact

  Mocht u na het lezen van dit document nog vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons via het contactformulier of door te bellen met ons callteam. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

  Voor meer informatie willen wij u graag naar onze dienstenwijzer verwijzen:

 • Wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen. Dan kunt u gebruik maken van ons aansprakelijkheidsstellingsformulier.